MERCK MANUAL MEDISCH HANDBOEK
Tips voor betere resultaten
ABCDEFGHI
JKLMNOPQR
STUVWXYZ
Secties
Bijlagen
Persoonsgegevensverklaring

MSD BV, de eigenaar van www.merckmanual.nl, heeft deze persoonsgegevensverklaring opgesteld omdat wij uw recht op privacy respecteren. Hieronder leest u hoe wij omgaan met gegevens op deze website: www.merckmanual.nl.

Wij gebruiken uw IP-adres voor het vaststellen van problemen met onze server, en voor het administreren van deze website. Uw IP-adres wordt gebruikt voor het verzamelen van demografische gegevens in brede zin. We gebruiken soms zogenaamde cookies om u specifieke informatie naar uw eigen interesse te leveren.

Registratieformulieren op deze site vragen soms om contactinformatie van gebruikers (zoals naam en e-mailadres) en demografische informatie (zoals postcode). Demografische gegevens en profielgegevens worden ook verzameld op deze site. We gebruiken deze gegevens om de site af te stemmen op de bezoeker door materiaal aan te bieden waarvan we denken dat deze voor de bezoeker interessant is, en door in de presentatie ervan rekening te houden met zijn of haar voorkeur. MSD zal de gegevens niet gebruiken ter promotie van of om in contact te treden over andere zaken dan Huisartsen.nl.

Deze site bevat links naar andere sites. MSD BV is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites.

Deze site biedt bezoekers de volgende opties om inzage te krijgen in of voor het verwijderen van hun gegevens uit onze database om in de toekomst geen informatie van ons te ontvangen of niet langer van onze diensten gebruik te maken.

U kunt e-mail sturen naar info@msd.nl.


U kunt ook een brief sturen:
Merck Sharp & Dohme BV
Postbus 581
2003 PC Haarlem


Als u vragen heeft over deze verklaring kunt u contact opnemen via e-mail: info@msd.nl.


Per post:
Merck Sharp & Dohme BV
Postbus 581
2003 PC Haarlem

Terug

 
Disclaimer